_

Λίγα λόγια
Για Εμάς

Η …….. αποτελεί μια εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις web design και development, από την αρχική μελέτη και τον σχεδιασμό έως τη υλοποίηση της τελικής μορφής μιας ιστοσελίδας.

Starter

Μια γρήγορη και οικονομική λύση για τις μικροεπιχειρήσεις και τον ελεύθερο επαγγελματία!

Standard

Για τους επαγγελματίες και τις μικροεπιχειρήσεις που χρειάζονται μία αποτελεσματικότερη παρουσία της εταιρείας και της επιχείρησής τους στο διαδίκτυο!

Professional 

 

Για τους επαγγελματίες και τις μικροεπιχειρήσεις που χρειάζονται μία αποτελεσματικότερη παρουσία της εταιρείας και της επιχείρησής τους στο διαδίκτυο!

Γιατί να μας επιλέξετε;

_

Συνδυάζουμε δημιουργικότητα με επιχειρηματικές λύσεις, για να αναπτύξουμε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, έτσι ώστε να αποκτήσετε νέους πελάτες και να ισχυροποιηθούν οι σχέσεις με τους υπάρχοντες πελάτες σας.

Where We Are?
_

Βήμα 4ο!

Ο ιστότοπός σας είναι έτοιμος!

p10
What We Done?
p10
_

Βήμα 3ο!

Εφόσον είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, προχωράμε στην ολοκλήρωση και εξόφληση της ιστοσελίδας σύμφωνα με τα προσυμφωνηθέντα.

WHAT WE DO?
_

Βήμα 2ο!

Μόλις οι εργασίες ολοκληρωθούν, ανεβάζουμε την νέα σας ιστοσελίδα σε demo site, που μόνο εσείς μπορείτε να δείτε, ώστε να ελέγξετε σε πραγματικές συνθήκες την λειτουργικότητα και το design, τόσο από desktop όσο και από mobile συσκευές.

p7
WHO WE ARE?
_

Βήμα 1ο

Κατόπιν συνομιλίας και αφού κατανοήσουμε τους στόχους και τις απαιτήσεις σας, σας αποστέλλουμε την οικονομική μας προσφορά προς έλεγχο και αποδοχή από εσάς, ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες κατασκευής της ιστοσελίδας.

_

webbuzz.gr

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδας δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην δομή και στον τρόπο παρουσίασης των πληροφοριών. Κατασκευή ιστοσελίδων φιλικά προς τους πελάτες σας, προσαρμοσμένες ωστόσο στις δικές σας ανάγκες.

  • Οικονομικές ιστοσελίδες σε χαμηλές τιμές
  • Γρήγορη φόρτωση ιστοσελίδας
  • Responsive ιστοσελίδα

OUR WORKS

_

Web design encompasses many different skills and disciplines in the production

AGENCY WEBSITE

Client: Some Company Ltd.
Color: Dark
Platform: WordPress
Year: 2018

INDUSTRIAL WEBSITE

Client: Construction Company
Color: Dark
Platform: WordPress
Year: 2017

ADVISORY WEBSITE

Client: Client Company
Color: Light
Platform: WordPress
Year: 2017